Home of the Squeezebox™ & Transporter® network music players.
Page 11 of 11 FirstFirst ... 91011
Results 101 to 104 of 104
  1. #101
    Junior Member
    Join Date
    Jan 2017
    Posts
    10

    When in doubt... reinstall...

    Quote Originally Posted by noexit View Post
    I'm able to play MixCloud streams for several minutes but then stops. Somewhere around 10-12 minutes then stops. Not sure what's causing the playback to stop. No errors in Server.log file are created when the playback stops. Although here's the logfile since I rebooted this morning:

    [17-10-26 07:30:21.6563] Slim::Networking::IO::Select::__ANON__ (131) Error: Select task failed calling Slim::Web::HTTP::sendStreamingResponse: Can't call method "playlist" on an undefined value at /<C:\PROGRA~2\SQUEEZ~1\server\SqueezeSvr.exe>Slim/Player/Playlist.pm line 178.
    ; fh=Slim::Web::HTTP::ClientConn=GLOB(0x91b508c)
    [17-10-26 11:01:51.2479] main::init (387) Starting Logitech Media Server (v7.9.1, 1508904967, Wed Oct 25 04:26:55 CUT 2017) perl 5.014001 - MSWin32-x86-multi-thread
    [17-10-26 11:01:56.2206] Slim::Utils::Misc::msg (1250) Warning: [11:01:56.2200] DBIx::Class::ResultSet::update_or_create(): Query returned more than one row. SQL that returns multiple rows is DEPRECATED for ->find and ->single at /<C:\PROGRA~2\SQUEEZ~1\server\SqueezeSvr.exe>Slim/Schema.pm line 1877
    [17-10-26 11:01:59.9466] Slim::Utils::Misc::msg (1250) Warning: [11:01:59.9463] Integer overflow in hexadecimal number at C:\ProgramData\Squeezebox\Cache\InstalledPlugins/Plugins/YouTube/WebM.pm line 544.
    [17-10-26 11:02:00.2209] Plugins::NPRRadio::Metadata::init (21) Register NPR meta provider, default icon=

    I'm using Server Version 7.9.1 on a Windows 7 64 bit PC and playing from various other PC's using the Jive "SqueezePlay" app.

    GEE... All I had to do was post here and clarity was returned to my feeble brain: I DESELECTED the Mixcloud Plugin in LMS... rebooted the server (service)... then RESELECTED the Mixcloud plugin and now I'm jammin for over a couple of hours now! Diggin' it guys! Maybe I need to learn how to CODE so I can help out.

  2. #102
    Junior Member
    Join Date
    Jun 2016
    Posts
    5

    LMS 7.9.1 on a i686 Synology Server, Mixcloud Plugin 1.3

    @noexit

    You are right!! After deinstalling Mixcloud 1.3 on Synology LM-Server 7.9.1-166, restart LMS, reactivate Mixcloud 1.3, restart LMS again and IT WORKS!!!!!!! Perfect! and thanks to all!

  3. #103
    Junior Member
    Join Date
    Jan 2017
    Posts
    10

    I may have updated too soon...

    Looks like I took some kind of LMS update (v7.9.1, 1510723637) according to the log and since it did if any of my players have Mixcloud in the playlist it grinds the server to a basic crawl stop halt so to speak. Got lots of these messages repeating in the Server log:

    [17-11-17 21:05:58.9452] Plugins::MixCloud::ProtocolHandler::getTrackUrl (109) Error: Cannot get play URL for MendelKa/161620/ from http://www.mixcloud-downloader.com/MendelKa/161620/

    To get the server to respond at all I had to terminate it via task manager and start it in safe mode. So, I tried doing my previous trick, uninstall the plugin, restart, reinstall the plugin, but this time the problem persists. I did notice that while the plugin was uninstalled the server ran like tip top. Put the plugin back in and then try to call up Mixcloud... slows down to stop with network connecting errors from the players.

    Any suggestions on how to remove an update in the meantime?

    EDiT: Of note, SoundCloud Plugin seems to still be working if that makes any significant difference.
    Last edited by noexit; 2017-11-17 at 19:27.

  4. #104
    Junior Member
    Join Date
    Nov 2017
    Posts
    1

    Mixcloud plugin

    @noexit
    Not sure if this is any help but I'm running the same version of LMS on Max2Play & the plugin continues to work for me.
    It has been ok for several weeks now, since I read some of the comments above and tried it again. I didn't need to uninstall & reinstall though, it just started working again.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •