Home of the Squeezebox™ & Transporter® network music players.
Page 3 of 7 FirstFirst 12345 ... LastLast
Results 21 to 30 of 61
  1. #21
    Junior Member
    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    24
    Same problems here. (north of Holland)

  2. #22
    Senior Member
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Sweden (only country where the clouds are interesting)
    Posts
    610
    Yes, now MySB seems to be up and running again. My Duet controller is now connected, showing proper artwork and song info. This has not been the case *all evening*, for about 6 hours, and note this: during this time there has not been one word on this forum form any Logitech/slimdev representative about any problems. That is a shame on them, shame... We could and should have been informed.

    I am pretty sure most of us have been resetting our devices, re-scanned, re-done this and that, spent our time thinking the problem was on our side when in fact it must have been somewhere on MySB. I did nothing with my devices (but I did complain on this forum, which I now find was time wasted) but some of the slimdevs could have let us known that they were tracking down the problem on their end...
    // OppfinnarJocke
    SqueezeBox Duet, Controller FW 7.7.2 r9663, Player FW 77
    Main use: Wimp and internet radio through MySB.com

  3. #23
    Junior Member rodry's Avatar
    Join Date
    Mar 2010
    Location
    Verona - Italy
    Posts
    19
    Yesterday, same problem in italy. This morning seems ok

  4. #24
    Junior Member
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    UK
    Posts
    12
    I upgraded to 7.5 yesterday and all seemed to be fine initially.

    Was listening to Planet Rock via my Duet receiver but then got the blue light of death on the receiver and a blue network status icon on the controller - had to pull the plug on the receiver as I couldn't get it to turn off any other way.

    Now this morning I've powered it on again and just get the slow red flashing light on the receiver and the 'short menu' on the controller. The controller connects to my network but the receiver won't connect at all, even after trying a factory reset.

    Looks like mysqueezebox.com is down again

    I'm in the uk.

  5. #25
    Member hifhif's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    Sweden
    Posts
    35

    Talking Flawless...

    This morning it all just began to work. After firmware update my SqB Radio is playing again. For now.

  6. #26

    Angry

    Seems everywhere is working apart from the UK! - getting a "ip resolve error" after downgrading to 7.4....

  7. #27
    Junior Member
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    Netherlands
    Posts
    24
    No issues today so far... amazing.

  8. #28
    Member hifhif's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    Sweden
    Posts
    35

    Thumbs up Onair

    Still going strong here!

  9. #29

    Angry Mysqueezebox down again....

    Just spoke to technical support. The mysqueezebox.com server is down again today, April 10. They expect to restore service this afternoon (Eastern time). This is so frustrating!

  10. #30
    Junior Member
    Join Date
    Mar 2010
    Posts
    3

    Same Old Problem UK

    Problems all day. Shame no one from Logitech keeps us informed and I have wasted a day to no avail. Cannot get Internet Radio and it does not show on menu. Message says IP address not resolved. Does anyone have any advice.

    UK.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •