Home of the Squeezebox™ & Transporter® network music players.
Results 1 to 5 of 5
  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Mar 2010
    Posts
    11

    Angry BBC Doesn't Play

    I live in the UK (London to be precise) and my wife is addicted to Radio4 and while I have no problem connecting either my SB Boom or SB Radio to BBC Radio 4 through Squeezebox.com it consistently fails when I try to do the same thing through the Sqeezebox Server I have running locally. I have similar problems with BBC R1, R2, R3, R7 but no such problems with any of the other radios stations I've tried including BBC World News Service. What gives? I have also now installed the BBC application/plug-in and to the same results. The error message I get on the devices are:

    Error: No items found in playlist

    Now I've looked at my server -- which is running version 7.4.2 -r30215 of Squeezebox Server on a Windows 7 Ultimate x64 machine. Everything, as far as I can tell, seems to be running fine.

  2. #2
    Senior Member
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Ireland
    Posts
    11,815
    Are you using Kaspersky ?

  3. #3
    Junior Member
    Join Date
    Mar 2010
    Posts
    11

    Bbc

    Yes I am. Does that matter? Why would it distinguish between BBC and other feeds?
    Last edited by ken@ken.net; 2010-03-29 at 13:09.

  4. #4
    Senior Member
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Ireland
    Posts
    11,815
    Quote Originally Posted by ken@ken.net View Post
    Yes I am. Does that matter? Why would it distinguish between BBC and other feeds?
    Kaspersky corrupts BBC ASX lists - it seems Kaspersky doesn't like long ASX playlists and mangles, fragments or terminates the datastream after a certain byte count.

    Either replace kaspersky or see this for which settings to change
    http://forums.slimdevices.com/showpo...3&postcount=21

  5. #5
    Junior Member
    Join Date
    Mar 2010
    Posts
    11

    Smile thanks!

    Yes you were right. Kaspersky was the culprit. I am still using it but have taken the steps you pointed to and all seems to work now. Big thank you!

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •