Home of the Squeezebox™ & Transporter® network music players.
Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    Guest

    Problem with special characters.

    Now you mention it: problem occurs only when browsing by folder, not when I
    search for the artists name.

    Bye
    Peter

    > -----Original Message-----
    > From: dean blackketter [mailto:dean (AT) slimdevices (DOT) com]
    > Sent: Thursday, July 01, 2004 11:40 PM
    > To: Slim Devices Discussion
    > Subject: [slim] Problem with special characters.
    >
    >
    > Peter,
    >
    > What screen is this happening on? Are you browsing by artist or by
    > folder?
    >
    > On Jul 1, 2004, at 3:54 PM, <slim (AT) vcooten (DOT) nl> wrote:
    >
    > > I noticed that after the 5.2 / 27 update my squeezebox has problems
    > > with
    > > special character I never noticed before.
    > > Example: Fauré spells fine on the artist display line (2nd

    > line), but
    > > on the
    > > location line (1st line in display) it spells Faurãc. Due to the
    > > misreading
    > > the folder seems to be empty although it isn't. Anyone else noticed
    > > this?
    > > WinXp config. No further problems.
    > >
    > > Peter
    > >
    > >
    > >

  2. #2
    Gadfly, Former Founder Slim Devices dean's Avatar
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    San Francisco, CA
    Posts
    4,427

    Problem with special characters.

    Ok, so is the problem that the folder names are being read incorrectly
    and not the ID3 tags?


    On Jul 2, 2004, at 1:58 AM, <slim (AT) vcooten (DOT) nl> wrote:

    > Now you mention it: problem occurs only when browsing by folder, not
    > when I
    > search for the artists name.
    >
    > Bye
    > Peter
    >
    >> -----Original Message-----
    >> From: dean blackketter [mailto:dean (AT) slimdevices (DOT) com]
    >> Sent: Thursday, July 01, 2004 11:40 PM
    >> To: Slim Devices Discussion
    >> Subject: [slim] Problem with special characters.
    >>
    >>
    >> Peter,
    >>
    >> What screen is this happening on? Are you browsing by artist or by
    >> folder?
    >>
    >> On Jul 1, 2004, at 3:54 PM, <slim (AT) vcooten (DOT) nl> wrote:
    >>
    >>> I noticed that after the 5.2 / 27 update my squeezebox has problems
    >>> with
    >>> special character I never noticed before.
    >>> Example: Fauré spells fine on the artist display line (2nd

    >> line), but
    >>> on the
    >>> location line (1st line in display) it spells Faurãc. Due to the
    >>> misreading
    >>> the folder seems to be empty although it isn't. Anyone else noticed
    >>> this?
    >>> WinXp config. No further problems.
    >>>
    >>> Peter
    >>>
    >>>
    >>>

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •