Home of the Squeezebox™ & Transporter® network music players.
Page 13 of 15 FirstFirst ... 31112131415 LastLast
Results 121 to 130 of 144
  1. #121
    Senior Member Aesculus's Avatar
    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    270
    Quote Originally Posted by pidde View Post
    Yes i removed it first..

    So now i tried to deinstalled LMS wipe all settnings .. Installed LMS again.. build it up from new.. Put in the repo and selected the plugin but im back to the same loop..
    Google is caching the old file. Trying to resolve
    Chris

  2. #122
    Junior Member
    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    7
    Quote Originally Posted by Aesculus View Post
    Google is caching the old file. Trying to resolve
    I tried to force the install by downloading it from webpage and then install it by hand and that worked.. So now all the menues looks really great!

    But back to my second problem.. I rebooted LMS and then started the player connected to Denon AVP Control plugin

    so here is the log

    log2.txt

    Shouldnt it be a Z3ON command somewhere in the log?

    /peter

  3. #123
    Senior Member Aesculus's Avatar
    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    270
    Quote Originally Posted by pidde View Post
    I tried to force the install by downloading it from webpage and then install it by hand and that worked.. So now all the menues looks really great!

    But back to my second problem.. I rebooted LMS and then started the player connected to Denon AVP Control plugin

    so here is the log

    log2.txt

    Shouldnt it be a Z3ON command somewhere in the log?

    /peter
    I am looking at it. It may take a few days unless I can find an easy to fix issue
    Chris

  4. #124
    Junior Member
    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    7
    Quote Originally Posted by Aesculus View Post
    I am looking at it. It may take a few days unless I can find an easy to fix issue
    Take your time Chris! And I have to say that i┤m really impressed of your work and your fast support!!

  5. #125
    Senior Member Aesculus's Avatar
    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    270
    Quote Originally Posted by pidde View Post
    Take your time Chris! And I have to say that i┤m really impressed of your work and your fast support!!
    I think I fixed it. Again the repo file is going to be out of date. I think the Zip file is good now though. I tested zone 3 on my machine and it turned on and off.
    Chris

  6. #126
    Junior Member
    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    7
    Quote Originally Posted by Aesculus View Post
    I think I fixed it. Again the repo file is going to be out of date. I think the Zip file is good now though. I tested zone 3 on my machine and it turned on and off.
    You did it! Now it works! Many Thanks!

    /peter

  7. #127
    Junior Member
    Join Date
    Aug 2012
    Posts
    4

    Im lost

    I have recently upgraded my Denon AVR-2310 to a 3312 with network.

    With this upgrade I also switched from the serialcontrol plugin to this. However i can't seem to get volume control working.

    I have fixed my Squeezebox Receiver to 100% output since i don't want it touching the music.

    I have activated volume sync in settings. It's set to master zone.

  8. #128
    Junior Member
    Join Date
    Aug 2012
    Posts
    4

    Im lost

    I have recently upgraded my Denon AVR-2310 to a 3312 with network.

    With this upgrade I also switched from the serialcontrol plugin to this. However i can't seem to get volume control working.

    I have fixed my Squeezebox Receiver to 100% output since i don't want it touching the music.

    I have activated volume sync in settings. It's set to master zone.

    Power-on and input switching is working perfectly however when i press the volume buttons in the webinterface nothing happens.
    Occasionally I have had "success" with changing the volume however it is always set to -69 dB and it seems sorta random when it occurs :/

    Any clues as to what Im doing wrong or which log files i can check for errors?

    Update: It seems that when i press the bar to set a fixed volume it works. However when using + and - it doesn't. Would it be possible to change this?
    Last edited by mbw2001; 2012-08-01 at 08:05. Reason: New info

  9. #129
    Senior Member Aesculus's Avatar
    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    270
    Quote Originally Posted by mbw2001 View Post
    I have recently upgraded my Denon AVR-2310 to a 3312 with network.

    With this upgrade I also switched from the serialcontrol plugin to this. However i can't seem to get volume control working.

    I have fixed my Squeezebox Receiver to 100% output since i don't want it touching the music.

    I have activated volume sync in settings. It's set to master zone.

    Power-on and input switching is working perfectly however when i press the volume buttons in the webinterface nothing happens.
    Occasionally I have had "success" with changing the volume however it is always set to -69 dB and it seems sorta random when it occurs :/

    Any clues as to what Im doing wrong or which log files i can check for errors?

    Update: It seems that when i press the bar to set a fixed volume it works. However when using + and - it doesn't. Would it be possible to change this?
    I will have to test this and see if I can find the issue.
    Chris

  10. #130
    Junior Member
    Join Date
    Aug 2012
    Posts
    4
    Quote Originally Posted by Aesculus View Post
    I will have to test this and see if I can find the issue.
    Any news regarding this?

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •