Home of the Squeezebox™ & Transporter® network music players.
Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 13
  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    May 2005
    Posts
    15

    blank display on SB after 7.3 Update

    Hi,
    after updating my SC from 7.2 to 7.3 my 2 SB updated the firmware as aspected (Boom -> 40; SB2 -> 120).
    But then both display a blank/black diplay :-(
    I can control them via webfontend and they both play music from library and radio.
    The SC (on W2K Server) works good.

    Perhaps the firmware update fails; ho can i repeat the firmware update?

    Is there anybody with the same problem or someone with any idea???

    Thanks
    Phiddel

  2. #2
    Senior Member
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    Germany
    Posts
    627
    Hi,

    have you verified it's not the brightness setting only? (press the brightness button on the remote multiple times or use the webinterface->settings->player->display).
    Is it always dark? Even on startup (i.e. no logitech logo)?

    kind regards,
    Markus

  3. #3
    Junior Member
    Join Date
    May 2005
    Posts
    15
    Quote Originally Posted by schiegl View Post
    Hi,

    have you verified it's not the brightness setting only? (press the brightness button on the remote multiple times or use the webinterface->settings->player->display).
    Is it always dark? Even on startup (i.e. no logitech logo)?

    kind regards,
    Markus
    Hi,
    yes i set the brightness setting via webfontend to 5.
    When i start the SB i see "squeezebox" for 1 sec.
    When i press the favorite buttons on my boom i also see the content (e.g. radiostation) for 1 sec.
    When the sb plays music i see in the right corner the little VU.
    Thanks+regards
    Phiddel

  4. #4
    Senior Member Mnyb's Avatar
    Join Date
    Feb 2006
    Location
    Vństerňs Sweden
    Posts
    13,260
    Looks similar to my experience here:

    http://forums.slimdevices.com/showthread.php?t=56198

    In short a clear install might help if the uppgrade won't do it.
    some old setting or old plugin might be causing trouble .

    You can try to remove all 3:rd party plugins and erase you cache folder first before reinstalling everything. If you erase cache you have to be patient as your dB is gone so SC have to rescan, web UI can be a little wierd while this is going on.

  5. #5
    Junior Member
    Join Date
    May 2005
    Posts
    15
    ... i uploaded the server log from the time of the 7.3 update to now!

    Phiddel
    Attached Files Attached Files

  6. #6
    Senior Member Mnyb's Avatar
    Join Date
    Feb 2006
    Location
    Vństerňs Sweden
    Posts
    13,260
    Hmm many of the messages is similar to what I got ?

    What i concluded was that I could fallback to an earlier version without problems even a late 7.3 beta ( 24159 )

    But only way to get me to official 7.3 status was an clear reinstall eg remove all traces of SC and do it again.

    But then again i'm no expert and many here had no problems upgrading.

    My server is an CC4.2 linux install and it is common on this forum, but not so mainstream.

  7. #7
    Junior Member
    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    6
    Hi,
    I get the same effect as well. The display on my SB2 is very dim (just the VU bars on the RHS visible with brightness at maximum). All working fine until 7.3 upgrade this morning. SB1 and Duet seem ok and everything else on the SB2 works, just cannot se the display.

    Running on w2K3 SP2.

  8. #8
    Junior Member
    Join Date
    May 2005
    Posts
    15
    Hi,
    i made an clear reinstall of SC 7.3 with no 3rd party plugins.
    But i have the same problems ....

    How can i reinstall the firmware update?
    I think the error must be on the SB an not on SC!?

    Thanks
    Phiddel

  9. #9
    Junior Member
    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    6
    Hi,

    Just a quick update. The Blank screen on the SB3 (not SB2 as i said before in error) is sorted during a downgrade to 7.2.1. Tried a couple of upgrades and new installs to 7.3 but each time the SB3 remains blank. Now sitting on 7.2.1 without AlienBBC :-(

  10. #10
    Senior Member
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    Germany
    Posts
    627
    Quote Originally Posted by Phiddel View Post
    How can i reinstall the firmware update?
    I think the error must be on the SB an not on SC!?
    AFAIR it's press&hold the brightness key on poweron (see similar commands at http://wiki.slimdevices.com/index.php/PlayerFirmware)

    kind regards,
    Markus

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •