Home of the Squeezebox™ & Transporter® network music players.
Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 21 to 30 of 37
  1. #21
    Senior Member funkstar's Avatar
    Join Date
    Nov 2005
    Location
    Scotland
    Posts
    4,071
    Quote Originally Posted by digitaria View Post
    Question, which I don't think is answered in the FAQ - if an Ethernet lead is plugged into the Boom, is the wireless automatically deactivated? Or can the wireless be switched off manually?

    This question probably applies to other Slim Devices also, but the Boom is likely to be sitting very close to your head if you locate it in a bedroom and you might not want radio energy being generated so close to you for prolonged periods.
    As with all the Squeeze devices, the wireless is switched off when an ethernet connection is selected. An ethernet cable can be plugged in and the device still set to use wireless during initial setup. But once it is connected on ethernet the wireless card is turned off.

    On the radio signals issue, switch that cell phone off first!

  2. #22
    Ben Sandee
    Guest

    Squeezebox Boom FAQ

    > On the radio signals issue, switch that cell phone off first!

    Or at the very least, stop using your iPhone as an iPillow.

    Ben

  3. #23

    Line In Audio Volume

    I just connected the line out of my LCD TV into the Line IN of my SqueezeBox Boom (also tried stereo OUT into Line IN) and I am having VERY LOW AUDIO Volume, even when I put the Boom onto 100% Volume. Is there any fix for this? Or work around.
    It's quite disappointing as in regular MP3 and internet radio playing the Boom is great.

  4. #24
    Logitech Squeezebox Employee
    Join Date
    Jun 2008
    Posts
    468

    Squeezebox Boom FAQ

    You have 3 volume settings:

    The volume on your TV
    The line-in-volume setting on Squeezebox (Settings->Audio->Line-In Volume)
    The main-volume on Squeezebox.

    What is each set to?

    -Caleb


    On Wed, Dec 10, 2008 at 4:39 PM, IRJ
    <IRJ.3k8awn1228956003 (AT) no-mx (DOT) forums.slimdevices.com> wrote:
    >
    > I just connected the line out of my LCD TV into the Line IN of my
    > SqueezeBox Boom (also tried stereo OUT into Line IN) and I am having
    > VERY LOW AUDIO Volume, even when I put the Boom onto 100% Volume. Is
    > there any fix for this? Or work around.
    > It's quite disappointing as in regular MP3 and internet radio playing
    > the Boom is great.
    >
    >
    > --
    > IRJ
    > ------------------------------------------------------------------------
    > IRJ's Profile: http://forums.slimdevices.com/member.php?userid=7031
    > View this thread: http://forums.slimdevices.com/showthread.php?t=51954
    >
    >

  5. #25
    [QUOTE=ccrome2;368732]You have 3 volume settings:

    The volume on your TV
    The line-in-volume setting on Squeezebox (Settings->Audio->Line-In Volume)
    The main-volume on Squeezebox.

    What is each set to?

    -Caleb

    The TV Volume is set to Mute and in any case changing that volume doesn't appear to have effect on the Boom.

    Ahh I didn't realise the Line IN had a separate volume control to the Boom itself. I will go and play with this and report back. Had to bel;ieve I was missing something!
    Thanks

  6. #26
    Junior Member
    Join Date
    Jun 2006
    Posts
    18

    Fantastic FAQ

    One of the best written, most concise, and most informational FAQs I have ever read about a product.

    I am a complete obsessive when it comes to some of the details the writers went into on that FAQ, (especially info about residual noise from speakers!) and all my questions were answered perfectly.

    Thank you! Now to buy one...

  7. #27
    Junior Member
    Join Date
    Apr 2009
    Posts
    25
    Quote Originally Posted by Caleb Crome View Post
    The new Squeezebox Boom FAQ is located here

    http://wiki.slimdevices.com/index.php/Boom_FAQ

    -Caleb

    I just tried to read the FAQ and am getting a browser error that it can't establish a connection to the web page. PC is working fine otherwise, so is this URL outdated?

  8. #28
    Member
    Join Date
    Jan 2007
    Location
    Epsom, UK
    Posts
    57
    Quote Originally Posted by bigchris View Post
    I just tried to read the FAQ and am getting a browser error that it can't establish a connection to the web page. PC is working fine otherwise, so is this URL outdated?
    A little slow to load but works for me.

    Kevin
    SB3, Boom, Touch

  9. #29
    Junior Member
    Join Date
    Apr 2009
    Posts
    25

    Working now

    Yep it's working now.

  10. #30
    Member vs27's Avatar
    Join Date
    Nov 2010
    Location
    Garden Grove, Ca
    Posts
    50
    I saw in the Wiki for the Boom that the headphone jack was also a sub-woofer output. Has anyone done this and what sub was used?

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •