Home of the Squeezebox™ & Transporter® network music players.
Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    10

    Unicode? char display problems in squeezenetworks when playing files from mp3tunes

    I'm having a weird issue with displaying tags from some vorbis/ogg-files streaming via squeezenetwork from mp3tunes.

    The files in question are vorbis-files with unicode-tags (I should believe) that displays strange when they are displayed in

    1) the "Now playing"-section when browsing my mp3tunes locker. Fnnily they are displayed correctly under the locker-window. [See attached image]
    2) On the controller when playing, though not when browsing the locker via the controller
    3) Finally when they are reported to last.fm from squeezenetwork.

    The issue appears with accented chars - tested with the 'Amelie'-soundtrack - and danish 'Š°ňĂě┼' chars. Probably also with other non-us chars, though I haven't tested those yet.

    Anyone having an explanation?

    EDIT: I've found out the problem persist even when streaming the locker through SqueezeCenter. Guess it's an mp3tunes issue and will also try asking on their boards.
    Last edited by petros; 2008-04-20 at 09:22. Reason: Seems the problem also is when run through SC.

  2. #2
    Junior Member
    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    10
    Semi-congrats. It seems the issue is fixed with the display in the Squeezenetwork-browser, but the last.fm-submissions are still broken it seems.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •