Home of the Squeezebox™ & Transporter® network music players.
Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    Senior Member
    Join Date
    Dec 2006
    Posts
    111

    screensaver issue

    Hi all

    Odd thing. When the screensaver kicks in (does not matter which one) the screen goes blank (music still plays) when I press a button the screen resumes as normal. When it does resume the screen saver does flash up (quarter of a second) before the standard menu screen appears. So it does appear to be running but the screen is blank. It has been working perfectly upto now.. I have made no changes.

    I hope that makes sense?

    I am running the latest and greatest (stable releases) with FC6 and SB3.

    Thoughts??

  2. #2
    NOT a Slim Devices Employee kdf's Avatar
    Join Date
    Apr 2005
    Posts
    9,493

    screensaver issue

    On 29-Jul-07, at 9:55 AM, mikeruss wrote:
    >
    > I hope that makes sense?
    >
    > I am running the latest and greatest (stable releases) with FC6 and
    > SB3.
    >
    > Thoughts??
    >

    Have you tried using the "Brightness" button when the screen goes dark?
    the brightness settings are tracked for playing and screensaver modes.
    -kdf


  3. #3
    Senior Member
    Join Date
    Dec 2006
    Posts
    111
    Quote Originally Posted by kdf View Post
    On 29-Jul-07, at 9:55 AM, mikeruss wrote:
    >
    > I hope that makes sense?
    >
    > I am running the latest and greatest (stable releases) with FC6 and
    > SB3.
    >
    > Thoughts??
    >

    Have you tried using the "Brightness" button when the screen goes dark?
    the brightness settings are tracked for playing and screensaver modes.
    -kdf
    Fixed - You genius!!!

    Can't believe it, I've been scratching my head for days. ;-(

  4. #4
    Brilliant.
    I had exactly the same problem, Thanks :-)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •