Home of the Squeezebox™ & Transporter® network music players.
Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Jan 2007
    Posts
    7

    "Album Artist" tag causes no artist to be displayed

    Due to Windows Media Player doing some misdeeds to my tags without my permission, many of my tracks now have "Album Artist" and "Track Artist" tags instead of simple "Artist" tags. When I play these tracks, the artist name is not displayed at all on the Softsqueeze or SlimServer web interface view of the current playlist (queue). Is this by design?

    For example:
    I have a 10,000 Maniacs track with "Album Artist" and "Track Artist" both containing "10,000 Maniacs" but only the song's title and album title are shown even though I have defined the display to include "Artist." Is this because "Artist" in the display format is taken literally? Do I need to include all 3 tag types in the format for this to work?

    Thanks,
    Judd

  2. #2
    NOT a Slim Devices Employee kdf's Avatar
    Join Date
    Apr 2005
    Posts
    9,493

    "Album Artist" tag causes no artist to be displayed

    You didn't mention what version of slimserver you are using, but this
    sounds like a known problem in 6.5.0. It is already fixed in the 6.5.1
    nightly builds available here:
    http://www.slimdevices.com/dev_nightly.html

    6.5.1 is expected to be officially released in the next few days, any
    nightly build more recent than Jan 15 is basically an exact duplicate
    of what will be released.
    -kdf


  3. #3
    Junior Member
    Join Date
    Jan 2007
    Posts
    7
    I'm using v6.5.0.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •