Home of the Squeezebox™ & Transporter® network music players.
Results 1 to 5 of 5
  1. #1
    Senior Member
    Join Date
    May 2005
    Location
    In a house
    Posts
    1,644

    No artist tag gets artist set to "1"

    Tracks with no artist tag get their artist set to "1" (the number one). This is a very strange artist indeed.

    Perhaps the artist should be assigned to "Unknown" or something like that.

    8/18 nightly.

  2. #2
    NOT a Slim Devices Employee kdf's Avatar
    Join Date
    Apr 2005
    Posts
    9,493

    No artist tag gets artist set to "1"

    Quoting MrC <MrC.1tz9to (AT) no-mx (DOT) forums.slimdevices.com>:

    >
    > Tracks with no artist tag get their artist set to "1" (the number one).
    > This is a very strange artist indeed.


    where is this showing up? player, web, any/all modes/skins?

    are the other tags in place, just to be sure 1 isn't being picked up by
    guessTags somewhere along the way?

    -kdf


  3. #3
    Senior Member
    Join Date
    May 2005
    Location
    In a house
    Posts
    1,644
    Sorry, I should have been more clear.

    In the web interface, I get an artist of "1". Tags appear to be valid, and the log indicates tags are correct. Only the artist appears incorrect. Since there is no long entry for artist using d_info, I don't see any debug that indicates where the 1 is coming from.

    The skin i'm using is the left justified fishbone skin. I've attached pics that shows the problem, drilling down deeper into the tags for one of the many problematic titles (sorry, due to upload limits of the forum, i had to enclose in two parts).
    Attached Files Attached Files

  4. #4
    NOT a Slim Devices Employee kdf's Avatar
    Join Date
    Apr 2005
    Posts
    9,493

    Re: No artist tag gets artist set to "1"

    Quoting MrC <MrC.1tzdiz (AT) no-mx (DOT) forums.slimdevices.com>:


    > The skin i'm using is the left justified fishbone skin.


    Have you tried any of the supplied skins? Some templates have changed since
    that was last posted, so it could be a skin problem. I have updated the
    original fishbone skin to make it a lot easier to customise for left-justify
    (just move [% browselinks %]).

    I don't have any files with just the artist missing on hand here, so a guess is
    all I can offer right now

    -kdf --
    NOT a Slim Devices employee

  5. #5
    Senior Member
    Join Date
    May 2005
    Location
    In a house
    Posts
    1,644
    I just tried Default2. This problem is more than skin deep. :-)

    If anyone knows the debug flag to debug the artist extraction, please post and I'll run some debug on this.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •