Home of the Squeezebox™ & Transporter® network music players.
Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    Senior Member
    Join Date
    Apr 2008
    Location
    UK
    Posts
    596

    Presets disappear from Boom - why ?

    Hello

    Recently I've had some disappearing presets from a Boom when it has been alternated between LMS 7.9x and MySB.com.

    Sync option in MySB.com page of LMS web interface has been disabled for many years (which, when enabled, was a recognised cause in the past).

    What else could cause this ?

    Thanks
    Touch x 2, Booms x 2, Squeeze Cntrl on Samsung S5 (Duet Receiver + Controllers x 2 - semi-retired)

  2. #2
    Member JoeMuc2009's Avatar
    Join Date
    Jan 2009
    Location
    Marktoberdorf, Germany
    Posts
    96
    Quote Originally Posted by swayzak View Post
    Hello

    Recently I've had some disappearing presets from a Boom when it has been alternated between LMS 7.9x and MySB.com.

    Sync option in MySB.com page of LMS web interface has been disabled for many years (which, when enabled, was a recognised cause in the past).

    What else could cause this ?

    Thanks
    I don't regularly use these presets but my perception is that the presets (buttons 1..6, that's what we are talking about, right?) are lost each time my LMS is resetting or rebuilding its database.


    PN me if your Boom / Classic / Transporter display has issues!

    LMS 7.9.0 on Windows Server 2012
    1x Squezeebox Classic SB2
    7x Squeezebox Classic SB3 (one waiting for repair)
    7x Squeezebox Boom (two waiting for repair)
    1x Transporter
    2x Controller (one waiting for repair)
    3x Touch (two waiting for repair)
    1x Radio

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •