Home of the Squeezebox™ & Transporter® network music players.
Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Oct 2017
    Posts
    7

    The folders of my media library are scanned incompletely

    I have installed the Logitech Media Server (LMS) on Ubuntu 14.04 successfully after the recommendation described here:

    http://wiki.slimdevices.com/index.ph...stalling_7.9.1

    Then I wrote the following into the terminal

    Code:
    sudo usermod -aG audio squeezeboxserver
    Afterwards I wrote the following into the terminal

    Code:
    sudo addgroup lms
      sudo usermod -aG lms squeezeboxserver
      sudo usermod -aG audio carnap
    Last but not least I did

    Code:
    chown -R carnap:lms media/raid/Musik
    Basically the installation works well with, except one problem: When I want the LMS to scan the Musik folder the folders are scanned not correctly.
    When I navigate to the music library (filder Musik) I notice that in many folders there is no audio file.

    What could be the reason?

  2. #2
    Senior Member DJanGo's Avatar
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Germany
    Posts
    2,372
    [QUOTE=carnap;898328]Last but not least I did

    Code:
    chown -R carnap:lms media/raid/Musik
    A-Ha...
    Really??
    should be chown -R carnap:lms /media/raid/Musik/

    If not show us your line in /etc/fstab for /media/raid - did you add user or users in the 4th or 5th position?
    Did you chown the folder /media/raid/ aswell ?

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •