Home of the Squeezebox™ & Transporter® network music players.
Results 1 to 3 of 3
  1. #1

    bbciplayer, confused

    Since BBC iplayer extra stopped working i tried using bbciplayer, but this plugin doesn't work.
    on my Squeezebox i get "no items found in playlist"
    i have v 1.3 alpha 3 .
    I went to "
    BBCiPlayer V1.5.2 beta test
    i followed the advice:
    "For users of 1.4.x to install change the repository in Settings/Plugins tab to http://downloads.sourceforge.net/project/bpaplugins/betarelease-repo.xml"
    But i still have v 1.3 alpha 3
    What am i missing here?

    Windows 7 - EN
    Logitech Media Server Version: 7.7.5
    Player Model: Squeezebox Radio
    Firmware: 7.7.3-r16676

  2. #2
    Senior Member
    Join Date
    Jan 2011
    Location
    Staffordshire. UK
    Posts
    1,901
    Quote Originally Posted by bobb View Post
    Since BBC iplayer extra stopped working i tried using bbciplayer, but this plugin doesn't work.
    on my Squeezebox i get "no items found in playlist"
    i have v 1.3 alpha 3 .
    I went to "
    BBCiPlayer V1.5.2 beta test
    i followed the advice:
    "For users of 1.4.x to install change the repository in Settings/Plugins tab to http://downloads.sourceforge.net/project/bpaplugins/betarelease-repo.xml"
    But i still have v 1.3 alpha 3
    What am i missing here?

    Windows 7 - EN
    Logitech Media Server Version: 7.7.5
    Player Model: Squeezebox Radio
    Firmware: 7.7.3-r16676

    bobb, get unconfused

    Go to Settings>Plugins

    Untick the box's for BBC iPlayer and BBC iPlayerExtras

    Scroll to the bottom of the page and delete the plugin repository/s for the BBCiPlayers

    Click apply and restart LMS.

    Put this link in the empty repository box

    http://downloads.sourceforge.net/pro...lease-repo.xml

    complete the installation as per usual and check the settings.

    If you have BBC stations saved as favourites it may be best to delete the old and add the new.

    Think about moving to v7.9

    http://downloads.slimdevices.com/Log...Server_v7.9.0/

    Don't forget to right click the .exe and install as admin, if you do.

    Keep up to date (ish) here

    http://http://forums.slimdevices.com...l=1#post882987


    Ronnie
    Last edited by Man in a van; 2017-05-07 at 15:02.

  3. #3
    Thank you for taking the trouble getting me these clear instructions Ronnie.
    I now have a working Iplayer again and upgraded LMS to 7.9.0

    Cheers, Bobb

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •