Home of the Squeezebox™ & Transporter® network music players.
Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Jul 2008
    Location
    Canberra, ACT, Australia
    Posts
    18

    Can't log into mysqueezebox.com from LMS

    Hi

    I'm running Logitech Media Server on a sonicTransporter from Small Green Computer. Today I attempted to setup Spotify on it & could not get it to work. In the course of troubleshooting, I found that LMS was not logged into mysqueezebox.com. When I reentered my login credentials, LMS informed me they were incorrect, however I can successfully log into mysqueezebox.com using the same credentials. I even tried setting up a new mysqueezebox account using a different email address & experienced the same issue.

    Does anyone know what it wrong?

    TIA

    Peter

  2. #2
    Senior Member Mnyb's Avatar
    Join Date
    Feb 2006
    Location
    Vństerňs Sweden
    Posts
    15,965
    DNS settings in the sonic Transporter ?

    LMS starts before proper network connections are made .

    Work around restart LMS, not the whole device running LMS.

    What version of LMS ? Strongly recommend 7.9.0 or 7.9.1 they are better in this regard .
    --------------------------------------------------------------------
    Main hifi: Touch + CIA PS +MeridianG68J MeridianHD621 MeridianG98DH 2 x MeridianDSP5200 MeridianDSP5200HC 2 xMeridianDSP3100 +Rel Stadium 3 sub.
    Bedroom/Office: Boom
    Kitchen: Touch + powered Fostex PM0.4
    Misc use: Radio (with battery)
    iPad1 with iPengHD & SqueezePad
    (spares Touch, SB3, reciever ,controller )
    server HP proliant micro server N36L with ClearOS Linux

    http://people.xiph.org/~xiphmont/demo/neil-young.html

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •