Home of the Squeezebox™ & Transporter® network music players.
Results 1 to 5 of 5
  1. #1
    Member wcndave's Avatar
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    Italy
    Posts
    78

    MySqueeze Account

    One of my booms, after a power reset, is asking for email / password for mysqueeze account.

    I am pretty sure there was some way to skip this step, as I don't want to connect to anything, just my local LMS, however I can't find how to skip the option.

    Any ideas?

    Thanks,

    Dave
    2 x Booms, 2 x Players, 2 x Touch, 4 x Joggler, LMS 7.7.3-044 running on Synology D712+
    Bring it back Logitech!

  2. #2
    Senior Member toby10's Avatar
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    USA (home of the bottomless credit card)
    Posts
    9,107
    Press BACK button to enter Setup, scroll to your LMS, press FWD button.

  3. #3
    Member wcndave's Avatar
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    Italy
    Posts
    78
    Pressing back took me nowhere, it sticks on the account settings page.

    However when I unplugged it and tried again, it took me to the main settings page, where I could select LMS.

    Thanks for pointing me in the right direction, at least I knew that option should be there!

    Dave
    2 x Booms, 2 x Players, 2 x Touch, 4 x Joggler, LMS 7.7.3-044 running on Synology D712+
    Bring it back Logitech!

  4. #4
    Senior Member toby10's Avatar
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    USA (home of the bottomless credit card)
    Posts
    9,107
    Glad you got it working. You may need to press & hold it but that should always work, no reboot should be needed. If pressing BACK does not enter the Setup menu items then there is a fault with your Boom's firmware.

  5. #5
    Member wcndave's Avatar
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    Italy
    Posts
    78
    Quote Originally Posted by toby10 View Post
    Glad you got it working. You may need to press & hold it but that should always work, no reboot should be needed. If pressing BACK does not enter the Setup menu items then there is a fault with your Boom's firmware.
    It's possible. I got the device second hand 8 years ago, before they all ran out!

    The screen doesn't work most of the time, so have to control with mobile, however when doing this it was working.

    Definitely tried press and hold. sorted now though!
    2 x Booms, 2 x Players, 2 x Touch, 4 x Joggler, LMS 7.7.3-044 running on Synology D712+
    Bring it back Logitech!

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •