Home of the Squeezebox™ & Transporter® network music players.
Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Jun 2010
    Posts
    8

    My Apps still listed on controller, but disappeard from LMS web player

    All of a sudden, the LMS web player doesn't have anything under My Apps except "Apps Gallery". My controller still has them. (I think this developed right after I went to play something under My Music). I've been streaming TIDAL for months connecting via My PC, as I still am. Favorites are all still there in the LMS web player.

    When I click Apps Gallery, it takes me to MySB.com, where my apps do appear.

    I've done a couple of reboots, including with pressing the + on the controller, but nothing brings back My Apps on the LMS web player, and that's what I like to use to browse through TIDAL, for example.

    Help will be much appreciated. Thanks!
    Last edited by basslover; 2017-01-09 at 01:03. Reason: changed "bookmarks" to "favorites"

  2. #2
    Senior Member Mnyb's Avatar
    Join Date
    Feb 2006
    Location
    Vństerňs Sweden
    Posts
    16,171
    Do you have your mysqueezebox.com creds set in LMS ?

    And no DNS problems ? check the log files ?

    If you have the credential correctly entered , try a restart of LMS only not the whole machine .

    Use latest 7.9 its more tolerant regarding these issues.
    --------------------------------------------------------------------
    Main hifi: Touch + CIA PS +MeridianG68J MeridianHD621 MeridianG98DH 2 x MeridianDSP5200 MeridianDSP5200HC 2 xMeridianDSP3100 +Rel Stadium 3 sub.
    Bedroom/Office: Boom
    Kitchen: Touch + powered Fostex PM0.4
    Misc use: Radio (with battery)
    iPad1 with iPengHD & SqueezePad
    (spares Touch, SB3, reciever ,controller )
    server HP proliant micro server N36L with ClearOS Linux

    http://people.xiph.org/~xiphmont/demo/neil-young.html

  3. #3
    Junior Member
    Join Date
    Jun 2010
    Posts
    8
    Thanks so much for your quick and most helpful reply, Mnyb. I re-entered my credentials and my apps are back. (I wish all my problems were so easily solved lol).

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •