Home of the Squeezebox™ & Transporter® network music players.
Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 13 of 13
  1. #11
    Junior Member
    Join Date
    May 2017
    Posts
    7
    Quote Originally Posted by mruano View Post
    Thanks again, Michael

    BTW, for other readers who may be reading this exchange, in my system the file is located in /etc/default/logitechmediaserver (not 'defaults' but 'default').
    Michael,

    Sorry to trouble you again, but your solution does not seem to be working. Just to make sure, the /etc/default/logitechmediaserver is supposed to look like this?:

    Code:
    # User to run Logitech Media Server as
    SLIMUSER=squeezeboxserver
    
    SLIMOPTIONS=""
    
    --charset=utf8
    or like this?:

    Code:
    # User to run Logitech Media Server as
    SLIMUSER=squeezeboxserver
    
    SLIMOPTIONS="--charset=utf8"

    or like this?:

    Code:
    # User to run Logitech Media Server as
    SLIMUSER=squeezeboxserver
    
    SLIMOPTIONS=--charset=utf8
    Thanks again

    Miguel

  2. #12
    Babelfish's Best Boy mherger's Avatar
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    Switzerland
    Posts
    19,781

    problem with non-Latin characters

    > SLIMOPTIONS="--charset=utf8"

    This ^^

    --

    Michael

  3. #13
    Junior Member
    Join Date
    May 2017
    Posts
    7
    Quote Originally Posted by mherger View Post
    > SLIMOPTIONS="--charset=utf8"

    This ^^

    --

    Michael
    Thanks again!!

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •