Home of the Squeezebox™ & Transporter® network music players.
Results 1 to 2 of 2

Thread: All apps gone

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Dec 2015
    Posts
    12

    All apps gone

    Getting this message on the top of the plugins page on settings.
    No apps showing on the unit or on laptop.
    My Squeezebox shows that the applications are installed.

    Restarted laptop and units but no result.

    Bad repository http://www.mysqueezebox.com/public/plugins/logitech.xml - Connect timed out: The requested name is valid, but no data of the requested type was found.
    Bad repository http://www.mysqueezebox.com/public/plugins/other.xml - Connect timed out: The requested name is valid, but no data of the requested type was found.
    Bad repository http://downloads.sourceforge.net/pro...repo-short.xml - Connect timed out: The requested name is valid, but no data of the requested type was found.
    Bad repository http://www.mysqueezebox.com/public/p...repository.xml - Connect timed out: The requested name is valid, but no data of the requested type was found.
    Last edited by oldius; 2016-11-30 at 14:50.

  2. #2
    Senior Member
    Join Date
    May 2008
    Location
    United States
    Posts
    10,937
    Quote Originally Posted by oldius View Post
    Getting this message on the top of the plugins page on settings.
    No apps showing on the unit or on laptop.
    My Squeezebox shows that the applications are installed.

    Restarted laptop and units but no result.

    Bad repository http://www.mysqueezebox.com/public/plugins/logitech.xml - Connect timed out: The requested name is valid, but no data of the requested type was found.
    Bad repository http://www.mysqueezebox.com/public/plugins/other.xml - Connect timed out: The requested name is valid, but no data of the requested type was found.
    Bad repository http://downloads.sourceforge.net/pro...repo-short.xml - Connect timed out: The requested name is valid, but no data of the requested type was found.
    Bad repository http://www.mysqueezebox.com/public/p...repository.xml - Connect timed out: The requested name is valid, but no data of the requested type was found.
    Probably lost dns.
    Turn off/unplug squeezeboxes and computer. Restart modem and router. Then computer running lms. Then squezzeboxes.
    Home: VortexBox 4TB (2.3) > LMS 7.9 > Transporter, Touch, Boom, Radio (all ethernet)
    Cottage: VBA 3TB (2.3) > LMS 7.9 > Touch > Benchmark DAC I, Boom, Radio w/Battery (all ethernet except Radio)
    Office: Win8(64) > LMS 7.9 > Squeezelite
    Spares: Transporter, Touch(3), Radio(3), Boom, SB3, CONTROLLER
    Controllers: iPhone6 & iPadAir2 (iPeng & Squeezepad), CONTROLLER, or SqueezePlay 7.8 on Win8(64) laptop
    Files: ripping: dbpoweramp > FLAC; post-rip: mp3tag, PerfectTunes; Streaming: Spotify

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •