Home of the Squeezebox™ & Transporter® network music players.
Page 22 of 22 FirstFirst ... 12202122
Results 211 to 212 of 212
  1. #211
    Senior Member
    Join Date
    May 2008
    Location
    Canada
    Posts
    3,207
    Quote Originally Posted by ncameron View Post
    Fair point:

    - ReadyNAS 314
    - Logitech Media Server Version: 7.9.1
    - SSH installed and updated as per Thread instructions
    - Server Log attached:

    Attachment 23548
    Your API key is invalid. Did you create as a "browser key"?
    LMS 7.7, 7.8 and 7.9 - 5xRadio, 3xBoom, 4xDuet, 1xTouch, 1 SB2. Sonos PLAY:3, PLAY:5, Marantz NR1603, JBL OnBeat, XBoxOne, XBMC, Foobar2000, ShairPortW, JRiver 21, 2xChromecast Audio, Chromecast v1 and v2, , Pi B3, B2, Pi B+, 2xPi A+, Odroid-C1, Odroid-C2, Cubie2, Yamaha WX-010, AppleTV 4, Airport Express

  2. #212

    400 Bad Request

    Quote Originally Posted by philippe_44 View Post
    Your API key is invalid. Did you create as a "browser key"?
    Thanks, yes! That was it. They key was fine, but I had pasted it twice - doh!

    I'm in now, but have a few problems - I get three reactions when I try to play, either:

    - it works fine
    - I get a 'No Streams Found' error message on the SB and nothing happens
    - it plays, but very choppy and with frequent pauses [Just seen the DNS references; I'll try that]

    Do I need to refine some of the settings?
    Last edited by ncameron; 2017-09-03 at 06:57.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •