Home of the Squeezebox™ & Transporter® network music players.
Page 48 of 63 FirstFirst ... 38464748495058 ... LastLast
Results 471 to 480 of 627
  1. #471
    Senior Member
    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    4,016
    2.2.2.2 is consistently failing to install as an update. The zip never goes above 4 Kb

    ????

    Solved: had to uninstall 0.2.2.1 then reinstall from repo
    Last edited by castalla; 2017-03-19 at 13:30.
    Touch, Logitech Radio, Logitech UE Radio, O2 Joggler + SqpOS
    UPnPBridge - 2 paired Sonos Play1 speakers; Rocki - Sony SRS-BTM8 speaker; Pioneer WX-SMA1 speaker; - PURE One Flow internet radio: PURE Jongo S3x ; Jongo T2; Libratone Zipp
    Castbridge - Chromecast 1 + Chromecast Audio
    AirplayBridge - Loewe Airspeaker
    SB Player - Fire TV
    ------------------------------------------------------------------------------------

  2. #472
    Junior Member
    Join Date
    Mar 2017
    Posts
    5
    Hi all,

    I'm new here...

    I can not perform the automatic installation of Airplay Bridge via LMS on my Raspberry Pi 2 with a Pi-DAC+. (Neither 0.2.2.2 nor 0.2.2.1)

    As it was a new installation on Raspbian Jessie and as I'm not a specialist of manual installations, I don't know how to have this new config working...
    The only way is to come back to my Wheezy version (my previous SD card), which works fine since the old Airplay Bridge is still working. For your information, I got the same issue on Wheezy => the update didn't work better! That was the reason why I changed to this brand new Jessie installation. (I had a few issues with systemd with NFS mounts...)

    Could you explain (in a few words) how to install your Airplay Bridge manually?
    I already tried by downloading the zip file in the Plugin download directory and even Unzip it in /var/lib/squeezeboxserver/cache/InstalledPlugins/Plugins/RaopBridge, without a success... I probably missed something!

    Brannou (usually very happy with the tools you provide, thanks Philippe44!!!)

  3. #473
    Senior Member
    Join Date
    May 2008
    Location
    Canada
    Posts
    3,008
    Quote Originally Posted by brannou View Post
    Hi all,

    I'm new here...

    I can not perform the automatic installation of Airplay Bridge via LMS on my Raspberry Pi 2 with a Pi-DAC+. (Neither 0.2.2.2 nor 0.2.2.1)

    As it was a new installation on Raspbian Jessie and as I'm not a specialist of manual installations, I don't know how to have this new config working...
    The only way is to come back to my Wheezy version (my previous SD card), which works fine since the old Airplay Bridge is still working. For your information, I got the same issue on Wheezy => the update didn't work better! That was the reason why I changed to this brand new Jessie installation. (I had a few issues with systemd with NFS mounts...)

    Could you explain (in a few words) how to install your Airplay Bridge manually?
    I already tried by downloading the zip file in the Plugin download directory and even Unzip it in /var/lib/squeezeboxserver/cache/InstalledPlugins/Plugins/RaopBridge, without a success... I probably missed something!

    Brannou (usually very happy with the tools you provide, thanks Philippe44!!!)
    What additional repositories do you have? I'm wondering if there is a problem between the "official 3rd repo" and mine (see 1st thread), like a wrong file in the 3rd party repo. Try to add my repo
    LMS 7.7, 7.8 and 7.9 - 5xRadio, 3xBoom, 4xDuet, 1xTouch, 1 SB2. Sonos PLAY:3, PLAY:5, Marantz NR1603, JBL OnBeat, XBoxOne, XBMC, Foobar2000, ShairPortW, JRiver 21, 2xChromecast Audio, Chromecast v1 and v2, , Pi B3, B2, Pi B+, 2xPi A+, Odroid-C1, Odroid-C2, Cubie2, Yamaha WX-010, AppleTV 4, Airport Express

  4. #474

  5. #475
    Senior Member
    Join Date
    May 2008
    Location
    Canada
    Posts
    3,008
    So, there is something funny happening with the repos. I've asked Michael if he can have a look
    Last edited by philippe_44; 2017-03-20 at 09:28.
    LMS 7.7, 7.8 and 7.9 - 5xRadio, 3xBoom, 4xDuet, 1xTouch, 1 SB2. Sonos PLAY:3, PLAY:5, Marantz NR1603, JBL OnBeat, XBoxOne, XBMC, Foobar2000, ShairPortW, JRiver 21, 2xChromecast Audio, Chromecast v1 and v2, , Pi B3, B2, Pi B+, 2xPi A+, Odroid-C1, Odroid-C2, Cubie2, Yamaha WX-010, AppleTV 4, Airport Express

  6. #476
    Junior Member
    Join Date
    Mar 2017
    Posts
    5
    They were not working in LMS not so long ago!

  7. #477
    Junior Member
    Join Date
    Mar 2017
    Posts
    5
    Airplay Bridge came back using the "official 3rd repo" again! (Who knows why...)

    BUT now...

    Airplay Bridge doesn't want to start!

    with a comment => Configuration file missing - create one by clicking "generate" or, if autosave is on, refresh this page
    Start the Bridge [x] Not Running (squeeze2raop-armv6hf) View User Guide
    Configuration file /var/lib/squeezeboxserver/prefs raopbridge.xml View [x] Autosave

    Nothing inside raopbridge.xml when I view it

    Thank you

  8. #478
    Junior Member
    Join Date
    Mar 2017
    Posts
    5
    Everything is OK now!
    I just:

    • Uninstalled Airplay Bridge => Unchecking it in Plugins + Restarting Squeezebox server
    • Removed the RaopBridge directory itself (not only the files inside) in /var/lib/squeezeboxserver/cache/InstalledPlugins/Plugins
    • Installed RaopBridge again
    • Restarted Squeezebox server


    Thanks again to Philippe44!

  9. #479
    Senior Member
    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    4,016
    I've installed 0.2.2.2

    Sadly I've encountered two issues not seen in earlier versions

    1. One player (a soft airplay device) fails to show in the player list

    2. A hard player appears in the list but fails to disappear when switched off

    Both players appear and clear without problems in iTunes and Tunein
    Touch, Logitech Radio, Logitech UE Radio, O2 Joggler + SqpOS
    UPnPBridge - 2 paired Sonos Play1 speakers; Rocki - Sony SRS-BTM8 speaker; Pioneer WX-SMA1 speaker; - PURE One Flow internet radio: PURE Jongo S3x ; Jongo T2; Libratone Zipp
    Castbridge - Chromecast 1 + Chromecast Audio
    AirplayBridge - Loewe Airspeaker
    SB Player - Fire TV
    ------------------------------------------------------------------------------------

  10. #480
    Senior Member
    Join Date
    May 2008
    Location
    Canada
    Posts
    3,008
    Quote Originally Posted by castalla View Post
    I've installed 0.2.2.2

    Sadly I've encountered two issues not seen in earlier versions

    1. One player (a soft airplay device) fails to show in the player list

    2. A hard player appears in the list but fails to disappear when switched off

    Both players appear and clear without problems in iTunes and Tunein
    What is the value of "remove after XX scans" for the hard player?
    For the soft player, I've not changed anything around discovery, so it might be worth a general reboot/retry ...
    LMS 7.7, 7.8 and 7.9 - 5xRadio, 3xBoom, 4xDuet, 1xTouch, 1 SB2. Sonos PLAY:3, PLAY:5, Marantz NR1603, JBL OnBeat, XBoxOne, XBMC, Foobar2000, ShairPortW, JRiver 21, 2xChromecast Audio, Chromecast v1 and v2, , Pi B3, B2, Pi B+, 2xPi A+, Odroid-C1, Odroid-C2, Cubie2, Yamaha WX-010, AppleTV 4, Airport Express

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •