Home of the Squeezebox™ & Transporter® network music players.
Page 2 of 116 FirstFirst 12341252102 ... LastLast
Results 11 to 20 of 1152
  1. #11
    Senior Member
    Join Date
    Mar 2013
    Posts
    652
    It supports 24/96, perhaps even 24/192 (not verified).
    Currently there is a bug that causes everything to resample to 16/48 (when using Optical Out), but that will be resolved in the next few weeks according to Google.

  2. #12
    Senior Member
    Join Date
    Mar 2013
    Posts
    652
    @usc95

    How did you turn your FireTVs off in LMS? I'm trying to do the same, but have failed to find a suitable option...

  3. #13
    Senior Member kidstypike's Avatar
    Join Date
    Feb 2007
    Location
    Brindle
    Posts
    2,356
    Quote Originally Posted by d6jg View Post
    Before I invest in a CCA does it support 24bit/96 and/or 24/192 FLAC ?
    http://www.slashgear.com/chromecast-...view-22411076/

    ú25.00 at Currys offer until Monday: ~http://www.currys.co.uk/gbuk/tv-and-...0151113193931:
    Study/Server - LMS 7.9.1 - Raspberry Pi3/Pi screen/HiFiBerry DAC+/piCorePlayer 3.22/jivelite, 25K library on WDMyCloud, cache and playlists on a USB stick (formatted ntfs).
    Lounge - RPi 2/Max2Play > HiFiBerry DIGI+ > AudioEngine DAC1 > AVI DM5
    Dining Room - Boom
    Garage - Radio
    In car - LMS 7.9.1 > RPi3/Max2Play/Access Point plugin > HiFiBerry DAC+ > car's hifi (files on a 2TB portable USB drive)
    Spares - 1xTouch, 1xSB3

  4. #14
    Senior Member
    Join Date
    May 2008
    Location
    Canada
    Posts
    3,306
    Quote Originally Posted by CommanderROR View Post
    OK, some progress here:

    I pulled the plug from my FireTV, and then the ChromeCast devices showed up as players. Apparently the bridge tries to use FireTV as a CC, fails and then crashes.
    Despite that success (workaround for now, will need to find a way to make the Plugin ignore my FireTV) I could not get the CCA to play. It starts and then immediately stops again.

    I then used TuneIn on my Phone to Cast to the CCA in the dining room, which worked perfectly. When I tried to connect with LMS again it failed to show the CCA devices completely. It scans for them, but comes up empty. Will keep trying!
    Normally, you should be able to uncheck the FireTV in the setting page and it then will be ignored by the plugin
    LMS 7.7, 7.8 and 7.9 - 5xRadio, 3xBoom, 4xDuet, 1xTouch, 1 SB2. Sonos PLAY:3, PLAY:5, Marantz NR1603, JBL OnBeat, XBoxOne, XBMC, Foobar2000, ShairPortW, JRiver 21, 2xChromecast Audio, Chromecast v1 and v2, , Pi B3, B2, Pi B+, 2xPi A+, Odroid-C1, Odroid-C2, Cubie2, Yamaha WX-010, AppleTV 4, Airport Express, GGMM E5

  5. #15
    Senior Member
    Join Date
    May 2008
    Location
    Canada
    Posts
    3,306

    Identify only CC

    Could any of you, using the DeviceSpy tool http://opentools.homeip.net/dev-tools-for-upnp, send a few screenshot on how these other devices look ? I will simply ne more selective on search criteria
    LMS 7.7, 7.8 and 7.9 - 5xRadio, 3xBoom, 4xDuet, 1xTouch, 1 SB2. Sonos PLAY:3, PLAY:5, Marantz NR1603, JBL OnBeat, XBoxOne, XBMC, Foobar2000, ShairPortW, JRiver 21, 2xChromecast Audio, Chromecast v1 and v2, , Pi B3, B2, Pi B+, 2xPi A+, Odroid-C1, Odroid-C2, Cubie2, Yamaha WX-010, AppleTV 4, Airport Express, GGMM E5

  6. #16
    Senior Member kidstypike's Avatar
    Join Date
    Feb 2007
    Location
    Brindle
    Posts
    2,356
    Can't get CastBridge running on my Raspberry Pi 2 model B LMS, cannot get past the picture below. I believe processor is ARM710, although squeeze2upnp seems to run OK.

    Server log:

    Code:
    [15-11-13 20:26:17.0859] Plugins::CastBridge::Squeeze2cast::configHandler (251) /var/lib/squeezeboxserver/prefs/castbridge.xml
    [15-11-13 20:26:35.1019] Plugins::CastBridge::Squeeze2cast::start (121) executable not having 'x' permission, correcting
    [15-11-13 20:26:35.1052] Plugins::CastBridge::Squeeze2cast::start (127) squeeze2cast-armv6hf not found
    [15-11-13 20:26:35.1079] Plugins::CastBridge::Squeeze2cast::start (121) executable not having 'x' permission, correcting
    [15-11-13 20:26:35.1111] Plugins::CastBridge::Squeeze2cast::start (127) squeeze2cast-armv6hf not found
    Attached Images Attached Images  
    Study/Server - LMS 7.9.1 - Raspberry Pi3/Pi screen/HiFiBerry DAC+/piCorePlayer 3.22/jivelite, 25K library on WDMyCloud, cache and playlists on a USB stick (formatted ntfs).
    Lounge - RPi 2/Max2Play > HiFiBerry DIGI+ > AudioEngine DAC1 > AVI DM5
    Dining Room - Boom
    Garage - Radio
    In car - LMS 7.9.1 > RPi3/Max2Play/Access Point plugin > HiFiBerry DAC+ > car's hifi (files on a 2TB portable USB drive)
    Spares - 1xTouch, 1xSB3

  7. #17
    Senior Member
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Ireland
    Posts
    15,332
    Quote Originally Posted by philippe_44 View Post
    Could any of you, using the DeviceSpy tool http://opentools.homeip.net/dev-tools-for-upnp, send a few screenshot on how these other devices look ? I will simply ne more selective on search criteria
    Do you plan to use mDNS to discover devices in the future as Google said uPNP discovery will be going away ?

  8. #18
    Senior Member
    Join Date
    May 2008
    Location
    Canada
    Posts
    3,306
    I've pushed a dev-3 which is more restrictive in term of device discovery (trying to limit that to only Chromecast devices)
    LMS 7.7, 7.8 and 7.9 - 5xRadio, 3xBoom, 4xDuet, 1xTouch, 1 SB2. Sonos PLAY:3, PLAY:5, Marantz NR1603, JBL OnBeat, XBoxOne, XBMC, Foobar2000, ShairPortW, JRiver 21, 2xChromecast Audio, Chromecast v1 and v2, , Pi B3, B2, Pi B+, 2xPi A+, Odroid-C1, Odroid-C2, Cubie2, Yamaha WX-010, AppleTV 4, Airport Express, GGMM E5

  9. #19
    Senior Member
    Join Date
    May 2008
    Location
    Canada
    Posts
    3,306
    Quote Originally Posted by bpa View Post
    Do you plan to use mDNS to discover devices in the future as Google said uPNP discovery will be going away ?
    I will try, but this is yet another piece of code to understand and integrate where UPnP discovery was already build-in with my application and it came with a good amount of code I wrote previously
    LMS 7.7, 7.8 and 7.9 - 5xRadio, 3xBoom, 4xDuet, 1xTouch, 1 SB2. Sonos PLAY:3, PLAY:5, Marantz NR1603, JBL OnBeat, XBoxOne, XBMC, Foobar2000, ShairPortW, JRiver 21, 2xChromecast Audio, Chromecast v1 and v2, , Pi B3, B2, Pi B+, 2xPi A+, Odroid-C1, Odroid-C2, Cubie2, Yamaha WX-010, AppleTV 4, Airport Express, GGMM E5

  10. #20
    Senior Member
    Join Date
    May 2008
    Location
    Canada
    Posts
    3,306
    Quote Originally Posted by kidstypike View Post
    Can't get CastBridge running on my Raspberry Pi 2 model B LMS, cannot get past the picture below. I believe processor is ARM710, although squeeze2upnp seems to run OK.

    Server log:

    Code:
    [15-11-13 20:26:17.0859] Plugins::CastBridge::Squeeze2cast::configHandler (251) /var/lib/squeezeboxserver/prefs/castbridge.xml
    [15-11-13 20:26:35.1019] Plugins::CastBridge::Squeeze2cast::start (121) executable not having 'x' permission, correcting
    [15-11-13 20:26:35.1052] Plugins::CastBridge::Squeeze2cast::start (127) squeeze2cast-armv6hf not found
    [15-11-13 20:26:35.1079] Plugins::CastBridge::Squeeze2cast::start (121) executable not having 'x' permission, correcting
    [15-11-13 20:26:35.1111] Plugins::CastBridge::Squeeze2cast::start (127) squeeze2cast-armv6hf not found
    what do you have on /var/lib/squeezeboxserver/cache/InstalledPlugins/plugins/CastBridge/Bin ? I tried the full install on my cubieboard and it worked, sucessfully changed the access right of the armv6hf version and ran
    LMS 7.7, 7.8 and 7.9 - 5xRadio, 3xBoom, 4xDuet, 1xTouch, 1 SB2. Sonos PLAY:3, PLAY:5, Marantz NR1603, JBL OnBeat, XBoxOne, XBMC, Foobar2000, ShairPortW, JRiver 21, 2xChromecast Audio, Chromecast v1 and v2, , Pi B3, B2, Pi B+, 2xPi A+, Odroid-C1, Odroid-C2, Cubie2, Yamaha WX-010, AppleTV 4, Airport Express, GGMM E5

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •