Home of the Squeezebox™ & Transporter® network music players.
Page 90 of 91 FirstFirst ... 408088899091 LastLast
Results 891 to 900 of 903
  1. #891
    Junior Member
    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    25
    I have also two ethernet IP adresses and can connect to both.

  2. #892
    Senior Member
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Hertfordshire
    Posts
    914
    Quote Originally Posted by kidstypike View Post
    I have 2 IP addressess on a M2P RPi 2b, can connect to M2P with both.

    Attachment 22951
    Bingo
    https://askubuntu.com/questions/4771...-same-computer
    Now I just need to find that file and comment out two lines.

    Sent from my SM-G900F using Tapatalk

  3. #893
    Senior Member kidstypike's Avatar
    Join Date
    Feb 2007
    Location
    Brindle
    Posts
    2,309
    Quote Originally Posted by Man in a van View Post
    Starting to feel like a bloke with a small dick Attachment 22952
    Sorry about that, I didn't know

    If it makes you feel any better, I ticked the box to set fixed LAN, now the other IP address (192.168.1.146) doesn't show and I can only connect to M2P with 192.168.1.144.

    Name:  Pic02.jpg
Views: 321
Size:  56.3 KB
    Server - LMS 7.9.1 > Raspberry Pi3/piCorePlayer 3.21/jivelite, 25K library on WDMyCloud, cache and playlists on a USB stick (formatted ntfs).
    Lounge - RPi 2/Max2Play>HiFiBerry DIGI+>AudioEngine DAC1>AVI DM5
    Study - RPi 3/piCorePlayer 3.21>HiFiBerry DAC+>CA Minx 5
    Dining Room - Boom
    Garage - Radio
    In car - LMS 7.9.1 > RPi3/Max2Play/Access Point plugin > HiFiBerry DAC+ > car's hifi (files on a 2TB portable USB drive)
    Spares - 1xTouch, 1xSB3

  4. #894
    Senior Member
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Hertfordshire
    Posts
    914
    Quote Originally Posted by kidstypike View Post
    Sorry about that, I didn't know

    If it makes you feel any better, I ticked the box to set fixed LAN, now the other IP address (192.168.1.146) doesn't show and I can only connect to M2P with 192.168.1.144.

    Name:  Pic02.jpg
Views: 321
Size:  56.3 KB
    I have that box ticked and see two IP addresses. Strange.

    Sent from my SM-G900F using Tapatalk

  5. #895
    Senior Member kidstypike's Avatar
    Join Date
    Feb 2007
    Location
    Brindle
    Posts
    2,309
    Quote Originally Posted by slartibartfast View Post
    I have that box ticked and see two IP addresses. Strange.

    Sent from my SM-G900F using Tapatalk
    Perhaps you need to make sure your router setting for your M2P pi are correct?

    Name:  Pic03.jpg
Views: 326
Size:  91.1 KB
    Server - LMS 7.9.1 > Raspberry Pi3/piCorePlayer 3.21/jivelite, 25K library on WDMyCloud, cache and playlists on a USB stick (formatted ntfs).
    Lounge - RPi 2/Max2Play>HiFiBerry DIGI+>AudioEngine DAC1>AVI DM5
    Study - RPi 3/piCorePlayer 3.21>HiFiBerry DAC+>CA Minx 5
    Dining Room - Boom
    Garage - Radio
    In car - LMS 7.9.1 > RPi3/Max2Play/Access Point plugin > HiFiBerry DAC+ > car's hifi (files on a 2TB portable USB drive)
    Spares - 1xTouch, 1xSB3

  6. #896
    Senior Member
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Hertfordshire
    Posts
    914
    Quote Originally Posted by kidstypike View Post
    Perhaps you need to make sure your router setting for your M2P pi are correct?

    Name:  Pic03.jpg
Views: 326
Size:  91.1 KB
    I have now unticked the box and reserved an IP address on my Virgin Superhub. Seems to work OK.

    Sent from my SM-G900F using Tapatalk

  7. #897
    Anyone got M2P to work fine with GMusic without skips?

    I have this problem with track skipping before end and one solution seems to be to disable ipv6, which require a license.
    https://github.com/squeezebox-google...usic/issues/21

    So before purchasing a license I would like to confirm that this really fixes the problem on m2p installation.

  8. #898
    So I upgrade LMS to latest nightly using the built in installer. Then suddenly GMusic wasn┤t loaded anymore.
    I tried to install the plugin again but now I get this at startup in log:

    Invalid indent width detected at line 2
    at /usr/local/lib/arm-linux-gnueabihf/perl/5.20.2/Inline/Python.pm line 216.
    BEGIN failed--compilation aborted at /usr/share/squeezeboxserver/Plugins/GoogleMusic/GoogleAPI.pm line 74.
    Compilation failed in require at /usr/share/squeezeboxserver/Plugins/GoogleMusic/Settings.pm line 20.
    BEGIN failed--compilation aborted at /usr/share/squeezeboxserver/Plugins/GoogleMusic/Settings.pm line 20.
    Compilation failed in require at /usr/share/squeezeboxserver/Plugins/GoogleMusic/Plugin.pm line 24.
    BEGIN failed--compilation aborted at /usr/share/squeezeboxserver/Plugins/GoogleMusic/Plugin.pm line 24.
    Compilation failed in require at (eval 872) line 1.
    BEGIN failed--compilation aborted at (eval 872) line 1.

    /usr/local/lib/arm-linux-gnueabihf/perl/5.20.2/Inline/Python.pm line 216 is this:
    require Inline::denter;
    my %pydat = Inline::denter->new->undent($pydat);
    $o->{ILSM}{namespace} = $pydat{namespace};
    $o->{ILSM}{code} = $pydat{filtered};


    Anyone got a clue on how to fix this?
    Last edited by Freddy; 2017-07-24 at 08:13.

  9. #899
    Senior Member teeitup's Avatar
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    S.F. Bay Area
    Posts
    139

    Start music automatically, possible?

    Is it possible to have a playlist or favorite start playing automatically when M2P starts up?

    I use my RPi w/M2P in the car. It would be nice to have music stream without having to connect a media client to pick music.

    Thanks,
    ----------------------------------------------------------
    Logitech Media Server Version: 7.9.1 - 1503129892 @ Sun Aug 20 04:39:12 UTC 2017
    OS: Debian - EN - utf8
    Platform: i686-linux
    Perl Version: 5.24.1 - i686-linux-gnu-thread-multi-64int
    Database Version: DBD::SQLite 1.34_01 (sqlite 3.7.7.1)
    Total Players Recognized: 4

    Squeezebox3:
    Firmware: 137

    Duet: (2 receivers, 1 controller)
    Firmware: 77

    Boom
    Firmware: 57
    ----------------------------------------------------------

  10. #900
    Anyone else having issues upgrading FW using m2p?
    I tried with a SB Radio both wireless/wired and it failed every time.

    Installed a LMS on windows and it worked directly

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •