Home of the Squeezebox™ & Transporter® network music players.
Page 3 of 107 FirstFirst 123451353103 ... LastLast
Results 21 to 30 of 1065
  1. #21
    Senior Member JJZolx's Avatar
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    Colorado
    Posts
    11,482
    I reported previously that I could manually run a full wipe and rescan after the above failure, but that's no longer the case. I get the same failure now on all full scans. Looks like a new & changed scan, though, is running OK.

  2. #22
    Babelfish's Best Boy mherger's Avatar
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    Switzerland
    Posts
    19,872

    7.9 Problems/Bugs

    Ok, there was a problem with a change in the artwork cache. Could you
    please give the next nightly builds (or trunk if you're running from the
    source) another try?

    --

    Michael

  3. #23
    Senior Member kidstypike's Avatar
    Join Date
    Feb 2007
    Location
    Brindle
    Posts
    2,452
    Quote Originally Posted by mherger View Post
    Ok, there was a problem with a change in the artwork cache. Could you
    please give the next nightly builds (or trunk if you're running from the
    source) another try?

    --

    Michael
    I'm not sure who this response is aimed at, but the latest build has not fixed the problem with the 'new & changed' scan not completing.
    Study/Server - LMS 7.9.1 - Pi3/Pi screen/HiFiBerry DAC+/piCorePlayer 3.22/jivelite, 25K library on WDMyCloud, cache and playlists on a USB stick (formatted ntfs).
    Lounge - Pi 2/Max2Play > HiFiBerry DIGI+ > AudioEngine DAC1 > AVI DM5
    Dining Room - Pi3 > HiFiBerry AMP+/retro radio
    Garage - Pi3/Pi screen/HiFiBerry DAC+/piCorePlayer 3.22 > Edifier R980T
    In car - LMS 7.9.1 > RPi3/Max2Play > HiFiBerry DAC+ > car's hifi (files on a 2TB portable USB drive)
    Spares - 1xTouch, 1xSB3, 1xRadio, 1xBoom

  4. #24
    Babelfish's Best Boy mherger's Avatar
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    Switzerland
    Posts
    19,872

    7.9 Problems/Bugs

    >> Ok, there was a problem with a change in the artwork cache. Could you
    >> please give the next nightly builds (or trunk if you're running from the

    >
    > I'm not sure who this response is aimed at, but the latest build has not
    > fixed the problem with the 'new & changed' scan not completing.


    I said "the next" build, not the latest :-). It's not out yet, will push
    it asap.

    --

    Michael

  5. #25
    Senior Member kidstypike's Avatar
    Join Date
    Feb 2007
    Location
    Brindle
    Posts
    2,452
    Quote Originally Posted by mherger View Post
    >> Ok, there was a problem with a change in the artwork cache. Could you
    >> please give the next nightly builds (or trunk if you're running from the

    >
    > I'm not sure who this response is aimed at, but the latest build has not
    > fixed the problem with the 'new & changed' scan not completing.


    I said "the next" build, not the latest :-). It's not out yet, will push
    it asap.

    --

    Michael
    Oops!
    Study/Server - LMS 7.9.1 - Pi3/Pi screen/HiFiBerry DAC+/piCorePlayer 3.22/jivelite, 25K library on WDMyCloud, cache and playlists on a USB stick (formatted ntfs).
    Lounge - Pi 2/Max2Play > HiFiBerry DIGI+ > AudioEngine DAC1 > AVI DM5
    Dining Room - Pi3 > HiFiBerry AMP+/retro radio
    Garage - Pi3/Pi screen/HiFiBerry DAC+/piCorePlayer 3.22 > Edifier R980T
    In car - LMS 7.9.1 > RPi3/Max2Play > HiFiBerry DAC+ > car's hifi (files on a 2TB portable USB drive)
    Spares - 1xTouch, 1xSB3, 1xRadio, 1xBoom

  6. #26
    Babelfish's Best Boy mherger's Avatar
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    Switzerland
    Posts
    19,872

    7.9 Problems/Bugs

    > Oops!

    NP. It's up now.

    --

    Michael

  7. #27
    Senior Member kidstypike's Avatar
    Join Date
    Feb 2007
    Location
    Brindle
    Posts
    2,452
    Quote Originally Posted by mherger View Post
    > Oops!

    NP. It's up now.

    --

    Michael
    Thanks.

    Just downloading it.
    Study/Server - LMS 7.9.1 - Pi3/Pi screen/HiFiBerry DAC+/piCorePlayer 3.22/jivelite, 25K library on WDMyCloud, cache and playlists on a USB stick (formatted ntfs).
    Lounge - Pi 2/Max2Play > HiFiBerry DIGI+ > AudioEngine DAC1 > AVI DM5
    Dining Room - Pi3 > HiFiBerry AMP+/retro radio
    Garage - Pi3/Pi screen/HiFiBerry DAC+/piCorePlayer 3.22 > Edifier R980T
    In car - LMS 7.9.1 > RPi3/Max2Play > HiFiBerry DAC+ > car's hifi (files on a 2TB portable USB drive)
    Spares - 1xTouch, 1xSB3, 1xRadio, 1xBoom

  8. #28
    Senior Member JJZolx's Avatar
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    Colorado
    Posts
    11,482
    Quote Originally Posted by mherger View Post
    Ok, there was a problem with a change in the artwork cache. Could you
    please give the next nightly builds (or trunk if you're running from the
    source) another try?l
    I think you've got it.

  9. #29
    Senior Member kidstypike's Avatar
    Join Date
    Feb 2007
    Location
    Brindle
    Posts
    2,452
    Quote Originally Posted by kidstypike View Post
    Thanks.

    Just downloading it.
    Logitech Media Server Version: 7.9.0 - 1399966442 @ Tue May 13 08:06:02 CUT 2014

    If this is the correct build, it's not fixed for me
    Study/Server - LMS 7.9.1 - Pi3/Pi screen/HiFiBerry DAC+/piCorePlayer 3.22/jivelite, 25K library on WDMyCloud, cache and playlists on a USB stick (formatted ntfs).
    Lounge - Pi 2/Max2Play > HiFiBerry DIGI+ > AudioEngine DAC1 > AVI DM5
    Dining Room - Pi3 > HiFiBerry AMP+/retro radio
    Garage - Pi3/Pi screen/HiFiBerry DAC+/piCorePlayer 3.22 > Edifier R980T
    In car - LMS 7.9.1 > RPi3/Max2Play > HiFiBerry DAC+ > car's hifi (files on a 2TB portable USB drive)
    Spares - 1xTouch, 1xSB3, 1xRadio, 1xBoom

  10. #30
    Babelfish's Best Boy mherger's Avatar
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    Switzerland
    Posts
    19,872

    7.9 Problems/Bugs

    > [14-05-12 21:02:44.8571] Slim::Schema::wipeCaches (2061) Wiped all in-memory caches.
    > [14-05-12 21:02:44.8644] Slim::Schema::wipeCaches (2061) Wiped all in-memory caches.
    > [14-05-12 21:02:44.9064] Slim::Music::Import::nextScanTask (702) remaining scans in queue)


    Could you please give me some more information about your setup? Server
    OS, music folders, playlist folder, iTunes integration etc.?

    --

    Michael

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •