PDA

View Full Version : Strange result for slimserver status on linux



PAUL WILLIAMSON
2004-08-27, 16:36
This is a problem specific to linux.

When I type /etc/rc.d/init.d/slimserver status I get:

slimserver.pl (pid
20984) is running...

(with the break) as a result. No other status requests
do this. I suspect there is something broken
in the status call to slimserver, but I don't know
if it is related to the latest nightly (I'm running 8/27),
or if it's always been like that.

Paul

Victor Brilon
2004-08-27, 16:58
Is this the Redhat or the Suse version of the startup script? I can't
reproduce the error on my RH setup here.

Victor

PAUL WILLIAMSON wrote:
> This is a problem specific to linux.
>
> When I type /etc/rc.d/init.d/slimserver status I get:
>
> slimserver.pl (pid
> 20984) is running...
>
> (with the break) as a result. No other status requests
> do this. I suspect there is something broken
> in the status call to slimserver, but I don't know
> if it is related to the latest nightly (I'm running 8/27),
> or if it's always been like that.
>
> Paul
>
>

kdf
2004-08-27, 17:22
I get the same result with Mandrake 10, standard init.d script.
-kdf

Quoting Victor Brilon <victor (AT) victorland (DOT) com>:

> Is this the Redhat or the Suse version of the startup script? I can't
> reproduce the error on my RH setup here.
>
> Victor
>
> PAUL WILLIAMSON wrote:
> > This is a problem specific to linux.
> >
> > When I type /etc/rc.d/init.d/slimserver status I get:
> >
> > slimserver.pl (pid
> > 20984) is running...
> >
> > (with the break) as a result. No other status requests
> > do this. I suspect there is something broken
> > in the status call to slimserver, but I don't know
> > if it is related to the latest nightly (I'm running 8/27),
> > or if it's always been like that.
> >
> > Paul
> >
> >

Victor Brilon
2004-08-27, 19:11
Well this is just downright weird....clearly the Mandrake and RH9 pidof
behave differently from Fedora's version. I'll look into this tomorrow.

I've been exchanging emails with Paul offline and he gave me some good
debug info so this should be solved pretty painlessly.

Victor

kdf wrote:
> I get the same result with Mandrake 10, standard init.d script.
> -kdf
>
> Quoting Victor Brilon <victor (AT) victorland (DOT) com>:
>
>
>>Is this the Redhat or the Suse version of the startup script? I can't
>>reproduce the error on my RH setup here.
>>
>>Victor
>>
>>PAUL WILLIAMSON wrote:
>>
>>>This is a problem specific to linux.
>>>
>>>When I type /etc/rc.d/init.d/slimserver status I get:
>>>
>>>slimserver.pl (pid
>>>20984) is running...
>>>
>>>(with the break) as a result. No other status requests
>>>do this. I suspect there is something broken
>>>in the status call to slimserver, but I don't know
>>>if it is related to the latest nightly (I'm running 8/27),
>>>or if it's always been like that.
>>>
>>>Paul
>>>
>>>