PDA

View Full Version : Fall out when playing



Kim Paludan
2005-01-25, 12:33
UPS just came, hooked the SB platinum up, and... setup was a breeze.

Then hit play, and the music plays ... 2 sec stops... 2 sec plays ... stops
plays 6 sek. Stop ... ... etc.

Reminds me of playing streams on a modem. What can I do?

My server is connection to a X-Micro 11g USB to a WLAN Cisco 802.11g access
point. Tx rate here is 18 Mbps - signal strength 27% and Link quality 38% -
but I stream broadband video on the same connection with no problem (not
while using the SB)!

Using WEP 128 bit encryption.

HELP please!




-----Original Message-----
From: discuss-bounces (AT) lists (DOT) slimdevices.com
[mailto:discuss-bounces (AT) lists (DOT) slimdevices.com] On Behalf Of
discuss-request (AT) lists (DOT) slimdevices.com
Sent: 25. januar 2005 05:02
To: discuss (AT) lists (DOT) slimdevices.com
Subject: Discuss Digest, Vol 15, Issue 70

Send Discuss mailing list submissions to
discuss (AT) lists (DOT) slimdevices.com

To subscribe or unsubscribe via the World Wide Web, visit
http://lists.slimdevices.com/lists/listinfo/discuss
or, via email, send a message with subject or body 'help' to
discuss-request (AT) lists (DOT) slimdevices.com

You can reach the person managing the list at
discuss-owner (AT) lists (DOT) slimdevices.com

When replying, please edit your Subject line so it is more specific
than "Re: Contents of Discuss digest..."

Roy Owen
2005-01-25, 12:40
Your server may still be scanning for music. Try waiting 15 minutes
or so and try again. If you still have the problem connect your SB
directly to your network, if you still have dropouts you most likely
have a problem on your server. What OS is your server running? What
is the CPU/Speed? How much RAM do you have?


On Tue, 25 Jan 2005 20:33:20 +0100, Kim Paludan <kip (AT) finansraadet (DOT) dk> wrote:
> UPS just came, hooked the SB platinum up, and... setup was a breeze.
>
> Then hit play, and the music plays ... 2 sec stops... 2 sec plays ... stops
> plays 6 sek. Stop ... ... etc.
>
> Reminds me of playing streams on a modem. What can I do?
>
> My server is connection to a X-Micro 11g USB to a WLAN Cisco 802.11g access
> point. Tx rate here is 18 Mbps - signal strength 27% and Link quality 38% -
> but I stream broadband video on the same connection with no problem (not
> while using the SB)!
>
> Using WEP 128 bit encryption.
>
> HELP please!
>
> -----Original Message-----
> From: discuss-bounces (AT) lists (DOT) slimdevices.com
> [mailto:discuss-bounces (AT) lists (DOT) slimdevices.com] On Behalf Of
> discuss-request (AT) lists (DOT) slimdevices.com
> Sent: 25. januar 2005 05:02
> To: discuss (AT) lists (DOT) slimdevices.com
> Subject: Discuss Digest, Vol 15, Issue 70
>
> Send Discuss mailing list submissions to
> discuss (AT) lists (DOT) slimdevices.com
>
> To subscribe or unsubscribe via the World Wide Web, visit
> http://lists.slimdevices.com/lists/listinfo/discuss
> or, via email, send a message with subject or body 'help' to
> discuss-request (AT) lists (DOT) slimdevices.com
>
> You can reach the person managing the list at
> discuss-owner (AT) lists (DOT) slimdevices.com
>
> When replying, please edit your Subject line so it is more specific
> than "Re: Contents of Discuss digest..."
>
>